x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport John Cena va participa la primul eveniment wrestling din România

John Cena va participa la primul eveniment wrestling din România

01 Feb 2011   •   15:43
John Cena va participa la primul eveniment wrestling din România

Luptătorii John Cena, Randy Orton şi Wade Barrett vor participa la primul eveniment de wrestling organizat în România şi care va avea loc la data de 21 aprilie, la Romexpo, în Bucureşti, au anunţat organizatorii spectacolului în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc azi.

Evenimentul "WWE Raw", care va avea loc în data de 21 aprilie, la Bucureşti, este produs de World Wrestling Entertainment. Vedetele care vor fi prezente la acest eveniment sunt John Cena, Randy Orton, Wade Barrett, Sheamus şi Melina.

"Am organizat un astfel de eveniment la Istanbul şi am avut o asistenţă de 13.000 de spectatori şi a fost un real succes. Aceste spectacole nu sunt ca şi celelalte evenimente sportive, pentru că aici putem vorbi şi despre divertisment. Protagoniştii întră în pielea unor personaje, iar copiii adoră astfel de spectacole. Sunt sigur că evenimentul de la Bucureşti va avea succes şi vom reveni şi cu alte evenimente de acest gen aici", a declarat reprezentantul WWE pentru ţările din Europa de Est, Siyabend Suvar.

Organizatorii evenimentului de la Romexpo au anunţat că biletele, având preţuri între 127,8 şi 639 de lei, s-au pus deja în vânzare. La "WWE Raw" sunt aşteptaţi să participe 6.000 de spectatori.

×