x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mesajul Emmei Răducanu adresat fanilor după un sezon de excepție

Mesajul Emmei Răducanu adresat fanilor după un sezon de excepție

06 Dec 2021   •   12:00
Mesajul Emmei Răducanu adresat fanilor după un sezon de excepție
Sursa foto: Hepta

Emma Răducanu a avut un final de sezon 2021 extraordinar, câștigând primul său trofeu de Grand Slam, la US Open. Britanica a transmis un mesaj fanilor ei prin rețelele de socializare, conform tennisuptodate.com.

După succesul de la US Open, mulți experți în tenis din întreaga lume au subliniat că Răducanu va avea nevoie de ceva timp pentru a se adapta la noul statut, la faimă și la tot ceea ce vine cu ea. Deși s-a descurcat cât de bine a putut, rezultatele nu au fost strălucitoare de atunci. Cu toate acestea, Răducanu a făcut progrese în cariera sa, angajând un nou antrenor și pregătindu-se din timp pentru anul viitor.

Ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care își exprimă recunoștința față de fani, subliniind ambiția ei de a face ca și anul 2022 să fie unul grozav. Ea a scris:

"Vreau să vă mulțumesc și sunt extrem de recunoscătoare pentru sprijinul vostru generos. Am învățat multe lucruri într-un ritm rapid în această călătorie incredibilă, dar tot ce pot spune este că sunt foarte entuziasmată și motivată pentru următorii pași. Simt că pot depune o muncă extraordinară împreună cu echipa mea, cu răbdare cred că vom ajunge acolo. Mulțumiri uriașe și o mare apreciere pentru echipa mea & oamenii care m-au susținut! Acest lucru nu ar fi fost posibil fără voi. Cu drag Emma".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emma raducanu