x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Messi s-a accidentat la genunchi! Va lipsi 7-8 săptămâni

Messi s-a accidentat la genunchi! Va lipsi 7-8 săptămâni

26 Sep 2015   •   19:35
Messi s-a accidentat la genunchi! Va lipsi 7-8 săptămâni

Fotbalistul Lionel Messi, accidentat în meciul cu Las Palmas, suferă de o ruptură a unui ligament al genunchiului stâng şi ar urma să fie indisponibil 7-8 săptămâni, a anunţat sâmbătă FC Barcelona, astfel că este incertă participarea vedetei campioanei Spaniei în "El Clasico" de pe 21 noiembrie contra lui Real Madrid, scrie AFP.

"Examenele au confirmat că jucătorul Leo Messi suferă de o ruptură ligamentului colateral intern al genunchiului stâng. Perioada de absenţă estimată va fi de la şapte la opt săptămâni", a indicat Barca într-un comunicat.

Cvadruplul câştigător al Balonului de Aur s-a accidentat la prima acţiune periculoasă a meciului, după ce s-a ciocnit de un fundaş al echipei adverse, Pedro Bigas. Rămas la pământ, cu faţa crispată de durere, Messi a părăsit terenul şchiopătând. El a încercat să revină în joc, dar, incapabil să alerge, a fost înlocuit de Munir în minutul 10.

Barcelona a câştigat cu 2-1 partida, de pe teren propriu, contând pentru etapa a 6-a. Luis Suarez a reuşit dubla, în minutele 25 şi 54, iar Neymar a ratat un penalty în minutul 66. Jonathan Viera a înscris golul de onoare în minutul 88.

În clasament, Barca a trecut provizoriu pe primul loc, cu 15 puncte. Catalanii sunt urmaţi de Real Madrid - 13 p (5 j), Celta Vigo - 13 p (5 j), Villarreal - 13 p (5 j).

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: messi accidentare genunchi