x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport O braziliancă pune pe jar Serie A: "În cantonament, cu fotbalişti însuraţi"

O braziliancă pune pe jar Serie A: "În cantonament, cu fotbalişti însuraţi"

de Delia Gomoescu    |    07 Feb 2011   •   16:34
O braziliancă pune pe jar Serie A: "În cantonament, cu fotbalişti însuraţi"
Sursa foto: /corrieredellosport.it

Mărturisirile unei dame de companie braziliene ar putea declanşa un nou scandal în Serie A. Invitată la show-ul TV "Chiambretti Night", Aurora Oliveira a povestit că prin patul ei eu trecut numeroşi jucători din prima ligă italiană, dar şi din "squadra azzurra". Mai mult, toţi clienţii săi sunt oameni însuraţi.

"Sunt toţi căsătoriţi, mă contactează ei. Merg şi în cantonamente. Uneori am camera alături de cea a antrenorului, dar cu antrenorii n-am fost niciodată. De fiecare dată când un jucător îşi petrece noaptea cu mine, a doua zi înscrie", a spus Aurora, care admite însă că a făcut discriminări: " A fost şi cu jucători străini, dar nu cu cei de culoare". Brazilianca nu a vrut să intre în detalii, ba chiar i-a băgat pe toţi în ceaţă: "Pot să vă spun doar culorile echipelor: alb, negru, albastru, roşu...".

Aurora ar vrea să devină actriţă, a făcut cursuri de actorie la un teatru din Milano, dar spune că până acum – ca să vezi! – i s-au propus doar roluri în filme pentru adulţi. Nu mai este atât de tânără, dar crede că are succes tocmai datorită "profesionalismului" ei.

×