x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale de fotbal a României: Prodan nu a avut absolut niciodată probleme cardiace până acum

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale de fotbal a României: Prodan nu a avut absolut niciodată probleme cardiace până acum

17 Noi 2016   •   10:35
Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale de fotbal a României: Prodan nu a avut absolut niciodată probleme cardiace până acum
Sursa foto: Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale de fotbal a României

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale de fotbal a României, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că Daniel Prodan, decedat în urma unui infarct miocardic, nu a avut absolut niciodată probleme cardiace în cariera de fotbalist.


Pompiliu Popescu: "Am primit vestea morţii lui Didi Prodan aseară, pe la 11,00 şi ceva 12,00. M-a şocat, n-am putut închide ochii toată noaptea. E incredibil, nu ai nicio boală, nu te doare nimic şi te prăbuşeşti dintr-odată şi mori. E de necrezut pe un corp sănătos să apară infarct miocard. Cauze pot fi destule, însă el era perfect sănătos. Ani la rând i-am fost medic şi niciodată, dar absolut niciodată nu a avut probleme cardiace. Problemele lui au fost doar cu accidentările, asta se ştie", a spus , pentru AGERPRES, Pompiliu Popescu.

Fostul medic a adăugat că fotbalul românesc a pierdut în urma decesului lui Daniel Prodan un om valoros. "Îi văd toată viaţa prin faţa ochilor. Era un prieten de suflet, îl cunosc de 25-26 de ani de când juca fotbal. Un băiat extraordinar, cu glumele mereu la el, optimist, cu mult respect, ce să mai, un om deosebit. Dumnezeu să-l ierte! Fotbalul românesc a pierdut un om de valoare".

Fostul internaţional român Daniel Prodan a încetat din viaţă miercuri seara, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuinţa sa.

Daniel Prodan a strâns 54 de selecţii la echipa naţională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua Bucureşti, formaţie unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns în Scoţia, la Glasgow Rangers. În 2000 a revenit la Steaua Bucureşti, apoi a mai trecut pe la Rocar Bucureşti (2000-2001), FC Naţional (2001 şi 2002-2003) şi Messina (2002).

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: pompiliu popescu Didi Prodan