x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ronaldinho a vizitat copiii răniţi în atacul de la Rio

Ronaldinho a vizitat copiii răniţi în atacul de la Rio

16 Apr 2011   •   13:38
Ronaldinho a vizitat copiii răniţi în atacul de la Rio
Sursa foto: /globo.com
161484-cho2-flaimagem-950.jpg

Fotbalistul brazilian Ronaldinho Gaucho a ţinut să le facă o bucurie supravieţuitorilor atacului armat de la o şcoală din Rio. Fostul jucător al Barcelonei şi al lui AC Milan, în prezent la Flamengo, a vizitat două spitale unde sunt internate patru dintre victimele atacului.

"A fost foarte emoţionant. Era foarte multă lume în jur, am stat puţin de vorbă cu cei mici. Ştiu că voiau să mă cunoască şi am venit pentru a le oferi sprijinul meu în acest moment dificil. Sunt fericit că pot aduce un pic de bucurie şi îmi doresc să se recupereze. Asta le-am spus şi lor. Unul dintre copii e mare fan al lui Flamengo, nu ştiam cum va reacţiona, încă este sub efectul calmantelor. Au fost toţi foarte emoţionaţi. Mă bucur că fotbalul are puterea asta de a aduce fericire oamenilor", a spus Ronaldinho cu această ocazie.

Pe 7 aprilie, un tânăr de 23 de ani a pătruns înarmat într-o şcoală din Rio de Janeiro  şi a deschis focul asupra elevilor, făcând 33 de victime, după care s-a sinucis. În urma atacului, 12 dintre copii au murit.

×
Subiecte în articol: ronaldinho extrasport