x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Rooney are viitorul asigurat: Un regizor mexican îl va ajuta să devină actor!

Rooney are viitorul asigurat: Un regizor mexican îl va ajuta să devină actor!

31 Ian 2011   •   11:48
Rooney are viitorul asigurat: Un regizor mexican îl va ajuta să devină actor!
Sursa foto: /Reuters

Regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu a declarat că doreşte să îl ajute pe Wayne Rooney să îşi costruiască o carieră de succes la Hollywood, în calitate de actor, după ce fotbalistul englez îşi va încheia cariera, informează contactmusic.com.

Cineastul mexican a colaborat cu Rooney în 2010 cu ocazia filmărilor pentru un spot publicitar comandat de grupul Nike cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud. În acea serie de videoclipuri, starul lui Manchester United a jucat mai multe roluri, iar Inarritu a fost impresionat de talentul actoricesc al sportivului în vârstă de 25 de ani.

"Wayne Rooney s-a simţit extrem de confortabil în faţa camerelor de filmat. I-am spus: «Îţi voi oferi un rol după ce vei deveni puţin mai bătrân, după ce vei renunţa la fotbal». Va avea o carieră de succes la Hollywood. Sunt sigur de asta. Wayne e un talent natural. El a crescut pe străzi şi are o mentalitate de luptător, iar aceste lucruri îl vor ajuta foarte mult în filmele în care va fi distribuit", a declarat Alejandro Gonzalez Inarritu într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.

Campania "Write the future", realizată de agenţia W+K Amsterdam pentru compania Nike, i-a avut ca protagonişti pe unii dintre cei mai celebri fotbalişti ai momentului, precum Wayne Rooney sau Cristiano Ronaldo, şi a fost de două ori mai des asociată cu Turneul Final al Campionatului Mondial decât partenerul oficial al competiţiei, Adidas.

Spotul "Write de future", care a fost regizat de Alejandro Gonzales Inarritu, a atras circa 14 milioane de utilizatori unici pe YouTube.

Alejandro Gonzalez Inarritu este primul cineast mexican nominalizat la Oscar la categoria "cel mai bun regizor". Filmele sale, "Iubiri şi câini", "21 de grame" şi "Babel", au fost premiate sau nominalizate la festivaluri importante, fiind de fiecare dată bine primite şi de critica de specialitate.

Cel mai recent lungmetraj regizat de cineastul mexican, intitulat "Biutiful", a fost nominalizat în acest an la premiile Oscar la categoria "cel mai bun film străin".

Vezi reclama în care a jucat Wayne Rooney

×