x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Scandalul anului: Tenismena Peng Shuai susține că nu a fost obligată să întreţină relaţii sexuale

Scandalul anului: Tenismena Peng Shuai susține că nu a fost obligată să întreţină relaţii sexuale

20 Dec 2021   •   08:20
Scandalul anului: Tenismena Peng Shuai susține că nu a fost obligată să întreţină relaţii sexuale

Tenismena Peng Shuai susține că nu a fost obligată să întreţină relaţii sexuale de fostul vicepremier Zhang Gaoli. Ea mai spune că mesajul său a fost înțeles greșit, într-o declarație video publicată de o agenție de presă din Singapore.

Peng Shuai a declarat duminică faptul că nu a acuzat pe nimeni de viol, susținând că mesajul publicat pe rețelele de socializare a fost înțeles greșit, anunță Reuters.

„În primul rând, trebuie să subliniez ceea ce este extrem de important, nu am spus sau scris niciodată că cineva m-a agresat sexual, trebuie să subliniez acest lucru” a spus Peng în videoclip.

Jucătoarea chineză a mai spus că retragerea mesajului de pe rețeaua de socializare a fost „o decizie personală”.

Cazul Peng Shuai a zguduit lumea tenisului. Fosta lideră mondială la dublu nu a mai fost văzută sau auzită în spaţiul public din 2 noiembrie, când a postat pe reţelele sociale din China un mesaj în care denunţa faptul că fostul vicepremier Zhang Gaoli a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale.

Mesajul a fost şters rapid şi subiectul blocat pentru discuţii, iar guvernul chinez şi Zhang nu au comentat acuzaţia.

Ulterior, au apărut câteva videoclipuri cu sportiva, dar presa internaţională a pus la îndoială autenticitatea conţinutului. WTA a decis să suspende toate turneele din China în semn de protest, susținând că securitatea sportivilor este în pericol.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: peng shuai