x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Stelistul Florin Tănase a fost operat la Roma

Stelistul Florin Tănase a fost operat la Roma

08 Oct 2016   •   14:05
Stelistul Florin Tănase a fost operat la Roma
Sursa foto: Florin Tanase (s)

Jucătorul de fotbal Florin Tănase a fost operat în Italia, la Roman, informează site-ul oficial al clubului Steaua Bucureşti.

În comunicat se arată că Florin Tănase a suferit o intervenţie chirurgicală realizată de prof. dr. Pier Paolo Mariani, prin care i s-a reconstruit ligamentul încrucişat anterior şi i s-au suturat ambele meniscuri, intern şi extern.

Operaţia efectuată la Clinica Villa Stuart din Roma a fost o reuşită precizează clubul bucureştean.

În continuare, au fost oferite detalii despre situaţia medicală a jucătorilor Wilfried Moke şi Vlad Akim.

Moke s-a accidentat în timpul partidei cu CS Universitatea Craiova. A fost examinat în cabinetul medical al clubului şi i s-au efectuat o ecografie musculoscheletală şi o rezonanţă magnetică, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilară a muşchiului obturator extern drept. Perioada estimată de recuperare este de 3-4 săptămâni.

Achim a suferit o accidentare în timpul antrenamentului de sâmbătă, 1 octombrie. A fost examinat în cadrul cabinetului medical al clubului şi i s-a efectuat o rezonanţă magnetică, stabilindu-se diagnosticul de leziune fibrilară a muşchiului drept femural de parte stângă. Perioada estimată de recuperare este de 4-5 săptămâni.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: florin tanase roma italia operatie