x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un fotbalist, în vârstă de 27 de ani, din Irlanda de Nord a fost găsit mort

Un fotbalist, în vârstă de 27 de ani, din Irlanda de Nord a fost găsit mort

20 Mar 2017   •   12:44
Un fotbalist, în vârstă de 27 de ani, din Irlanda de Nord a fost găsit mort

Căpitanul echipei de fotbal Derry City FC, Ryan McBride, a fost găsit mort în locuinţa sa, la 24 de ore după meciul câştigat cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Drogheda United, in campionatul de fotbal al Irlandei, informează presa britanică. 

McBride, în vârstă de 27 ani, evolua pe postul de fundaş central şi era unul dintre titularii indiscutabili ai echipei sale, la care şi-a făcut debutul în 2011. 

Corpul neînsufleţit al fotbalistului a fost descoperit în dormitorul locuinţei acestuia, aflată în apropierea stadionului Brandywell, duminică după-amiază, cauza morţii nefiind deocamdată cunoscută. 

Numeroase cluburi şi federaţii din Marea Britanie au transmis mesaje de condoleanţe după dispariţia fulgerătoare a lui Ryan McBride. 

Suporterii lui Derry City FC au transmis la rândul lor următorul mesaj pe Twitter: "Căpitan. Lider. Legendă şi un gentleman desăvârşit. #RIPRyanMcBride". 

Anul trecut în luna februarie, cel mai bun marcator din istoria lui Derry City, atacantul Mark Farren, a încetat din viaţă la 33 de ani, din cauza unei tumori cerebrale. În memoria acestuia, clubul din Derry a decis să retragă tricoul cu numărul 18 pe care Farren l-a purtat în perioada în care a evoluat pe Brandywell Stadium (2003-2012). 
AGERPRES

×