x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO - Scene şocante la un meci de rugby. Arbitrul de centru aproape şi-a rupt gâtul după ce a fost placat de un jucător

VIDEO - Scene şocante la un meci de rugby. Arbitrul de centru aproape şi-a rupt gâtul după ce a fost placat de un jucător

15 Dec 2016   •   18:13
VIDEO - Scene şocante la un meci de rugby. Arbitrul de centru aproape şi-a rupt gâtul după ce a fost placat de un jucător

Bruno Doglioli, un jucător argentinian de rugby, a fost suspendat pentru 3 ani după ce a placat în modul cel mai brutal în femeia care arbitra meciul, scrie rt.com.

Doglioli a fost suspendat de clubul Vicenza după ce a placat-o pe Maria Beatrice Benvenuti, după ce jucătorul a primit un cartonaş galben.

Benvenuti a fost transportată de urgenţă la spital în timpul meciului dintre Vicenza şi Vasugana, partidă din serie A.

Clubul a emis un comunicat oficial în care condamnă ferm gestul jucătorului său a cărui activitate este suspendată complet.

Federaţia Italină de Rugby l-a suspendat pe Doglionli pe 3 ani, cea mai lungă pedeapsă permisă de regulamentul federaţiei. În comunicat se mai spune că jucotorul nu numai că a încălcat regulile jocului dar şi pe cele ale sportului în general.

Benvenuti este un arbitru extrem de bine apreciat iar activitatea în serie A şi-a început-o în ianuarie 2016 iar la jocurile Olimpice a fost desemnată să facă parte din echipa de arbitrii.

×