x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport VIDEO - Tiger Woods spune că nu era băut atunci când a fost arestat de poliție. Autoritățile au făcut public filmul

VIDEO - Tiger Woods spune că nu era băut atunci când a fost arestat de poliție. Autoritățile au făcut public filmul

01 Iun 2017   •   18:36
VIDEO - Tiger Woods spune că nu era băut atunci când a fost arestat de poliție. Autoritățile au făcut public filmul

Fostul campion american de golf Tiger Woods, arestat pentru scurt timp luni, după un control rutier, a afirmat că nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul în care a fost oprit de agenţii de poliţie, ci a unor medicamente care îi fusese prescrise, informează AFP. 

"Vreau ca publicul să ştie că nu a fost vorba de alcool. Ceea ce s-a întâmplat a fost o reacţie neaşteptată la o prescripţie medicală. Nu mi-am dat seama că amestecul de medicamente m-ar putea afecta atât de puternic", a precizat Woods într-un comunicat transmis ziarului USA Today. 

În vârstă de 41 ani, Tiger Woods a fost reţinut în timp ce se afla la volanul maşinii sale, în apropierea locuinţei sale din Jupiter (Florida), după ce agenţii de poliţie au constat că îşi conducea maşina într-o manieră "haotică'' pe şosea, fiind pus în libertate câteva ore mai târziu, după ce a plătit o amendă de 1.000 de dolari. 

Câştigătorul a 14 turnee de Grand Slam, Woods a pus capăt sezonului în luna aprilie, din cauza unei noi operaţii la spate, a patra începând din 2014. El a indicat săptămâna trecută că doreşte să-şi continue cariera în golf, chiar dacă nu ştie când va putea reveni în circuitul profesionist. 
AGERPRES 

×