x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (VIDEO) Vladimir Kliciko versus Bryant Jennings, pe 25 aprilie, la Madison Square Garden din New York

(VIDEO) Vladimir Kliciko versus Bryant Jennings, pe 25 aprilie, la Madison Square Garden din New York

19 Ian 2015   •   20:29
(VIDEO) Vladimir Kliciko versus Bryant Jennings, pe 25 aprilie, la Madison Square Garden din New York
Sursa foto: Vladimir Kliciko versus Bryant Jennings, pe 25 aprilie, la Madison Square Garden din New York

Boxerul ucrainean Vladimir Kliciko (38 ani), ''patronul'' titlurilor mondiale la categoria grea, îşi va apăra cele trei titluri IBF/WBA/WBO în faţa americanului Bryant Jennings (30 ani), neînvins până acum, la Madison Square Garden din New York, pe 25 aprilie, a anunţat luni managerul său.

''Am ajuns la un acord, chiar dacă nu au fost încă semnate toate contractele'', a declarat managerul pugilistului ucrainean, Bernd Boente, agenţiei de presă SID.

Jennings afişează un palmares de 19 victorii în 19 meciuri, dintre care 10 prin KO, însă nu a boxat niciodată în afara Statelor Unite.

Kliciko numără 63 de victorii, dintre care 53 înainte de limită şi nu a mai fost bătut de 10 ani. Ultima dată când şi-a apărat titlurile, el l-a bătut prin KO în repriza a 5-a pe bulgarul Kubrat Pulev.

Vladimir Kliciko a declarat că vrea să fie primul boxer din istorie care deţine în acelaşi timp cele patru centuri, IBF, WBA, WBO şi WBC, singura care îi lipseşte din colecţie fiind WBC, pe care a deţinut-o fratele său mai mare Vitali, înainte de a intra în politică. Această centură WBC a devenit sâmbătă proprietatea unui alt american, Dentay Wilder (29 ani), care l-a detronat la puncte, la Las Vegas, pe canadianul Bermane Stiverne.




×