x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern ACS Poli Timişoara - Pandurii Târgu Jiu 1-3. Nervi si greseli de arbritaj

ACS Poli Timişoara - Pandurii Târgu Jiu 1-3. Nervi si greseli de arbritaj

08 Aug 2016   •   06:38
ACS Poli Timişoara - Pandurii Târgu Jiu 1-3. Nervi si greseli de arbritaj
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 3-1 (1-0), duminică seara, pe Bega, într-un meci din etapa a treia a Ligii I de fotbal.

George Ţucudean (20) şi Christian Obodo (76 - penalty) au marcat primele lor goluri pentru Pandurii, iar Valentin Munteanu (90+2) a închis tabela. Golul bănăţenilor a fost reuşit de Robert Elek (54).

"Eu îmi pun întrebarea de ce am mai fost invitați în prima ligă. Eu am o vârstă și nu permit așa să își bată unii joc de mine. A fost un 11 metri imaginar, nouă nu ni s-a acordat un gol. Au fost mai multe erori. În aceste condiții și o echipă de județ poate câștiga în fața uneia de Liga 1. Eu nu-mi permit după atâția ani de fotbal să fiu bătaia de joc a unui arbitru. Un grec e președinte CCA? Să vină la Timișoara să vadă cum e. Să-l punem pe Crăciunescu președinte că a făcut ceva. Domnul grec știe cum suntem noi penalizați? Nici nu-mi place numele lui. Pandurii a primit un ajutor din partea arbitrilor", a spus Popa la Dolcesport.


Pandurii e neînvinsă în acest campionat, cu două victorii şi un egal, în timp ce Poli a pierdut ambele partide şi rămâne cu un pasiv de 14 puncte.

ACS Poli Timişoara - CS Pandurii Târgu Jiu 1-3 (0-1), Stadion "Dan Păltinişanu" - Timişoara
Au marcat: Robert Elek (54), respectiv George Ţucudean (20), Christian Obodo (76 - penalty), Valentin Munteanu (90+2).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Oradea), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Sergiu Popa (Aiud)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Dan Potocianu (Reşiţa) - LPF
www.agerpres.ro

×