x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: Până să picăm cu ei, nu auzisem de Olimpia Bălţi

Andone: Până să picăm cu ei, nu auzisem de Olimpia Bălţi

14 Iul 2010   •   00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat, miercuri, la plecarea spre Chişinău, că nu auzise de Olimpia Bălţi, adversara echipei sale din turul doi preliminar al Ligii Europa, dar că îşi doreşte ca jucătorii săi să-şi demonstreze superioritatea de pe hârtie şi pe teren.

"Deschidem sezonul şi sper să nu fie cu emoţii acest meci. E vorba şi de imaginea României în Europa, dacă eşti echipă cu pretenţii nu poţi să te duci la Chişinău şi să nu dai totul. Am multe date despre ei mai ales că acolo se vorbeşte româneşte şi am mulţi prieteni în zonă. În fotbal se pot întâmpla multe, dar trebuie să nu luăm meciul uşor. Ţinând cont că e primul meu meci aici sper că începem cu dreptul. Eu cred că i-am motivat pentru că e un meci internaţional şi le-am arătat şi meciul de la Lankaran, unde era un brazilian care câştiga 600.000 de euro salariu", a spus Andone.

"Olimpia Bălţi joacă fotbal, nu e o echipă dură. Nu joacă la întâmplare, încearcă să construiască, pun mingea jos. Tragedia va fi pentru noi dacă nu ne vom califica, nu pentru ei. Eu am auzit acum pentru prima dată de Olimpia Bălţi, sincer. Sunt de atâţia ani în fotbal şi nu auzisem de Olimpia Bălţi. Noi nu suntem pregătiţi în totalitate, încă sunt semne de întrebare asupra lotului şi vor mai fi schimbări săptămâna viitoare. Am căutat să facem şi pregătirea fizică şi o echipă, cred că prea multe pentru o lună de zile. Probleme sunt şi acum la echipă şi vor mai fi, nu pot să le rezolv de azi pe mâine", mai declarat tehnicianul la Aeroportul Henri Coandă.

Meciul Olimpia Bălţi - Dinamo, din turul doi preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, la Chişinău, de la ora 19:00 Returul este programat pentru 22 iulie, la Bucureşti.

×