x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Anunț SURPRIZĂ de la Gigi Becali. „Nu mai vreau să aduc ciurucuri, vreau altă strategie”

Anunț SURPRIZĂ de la Gigi Becali. „Nu mai vreau să aduc ciurucuri, vreau altă strategie”

06 Aug 2017   •   08:56
Anunț SURPRIZĂ de la Gigi Becali. „Nu mai vreau să aduc ciurucuri, vreau altă strategie”

Gigi Becali anunță că vrea să schimbe politica de transferuri la FCSB în perioada următoare. Latifundiarul a dezvăluit că intenționează să se orienteze către jucători pe care să-i aducă sub formă de împrumut, pentru a nu mai investi sume mari în aducerea unor jucători care să nu confirme, cum s-a mai întâmplat în trecut.

"Suntem foarte aproape să aducem fundași, dar nu pot spune încă prea multe. Se negociază în continuare. Am ajuns la concluzia că trebuie să trebuie să luăm doi fundași centrali, dar să-i împrumutăm. Nu mai vreau să aduc ciurucuri, vreau altă strategie pentru că echipa s-a legat acum. Iau doi jucători împrumut, mai iau vreun copil de 17 ani, asta vreau să fac. 

Oricum, totul depinde și de meciul cu Sporting. Trebuie să luăm în calcul și faptul că, dacă ne vom califica în grupele Champions League, trebuie să mai luăm cinci-șase-șapte jucători, altfel riscăm să pierdem titlul", a mărturisit Becali, la TV Digi Sport.

×
Subiecte în articol: gigi becali fcsb