x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Anunțul lui Gigi Becali despre transferul lui Adam Nemec: „Nu fac licitație cu CFR!"

Anunțul lui Gigi Becali despre transferul lui Adam Nemec: „Nu fac licitație cu CFR!"

12 Noi 2017   •   13:10
Anunțul lui Gigi Becali despre transferul lui Adam Nemec: „Nu fac licitație cu CFR!"

Transferul lui Adam Nemec la FCSB a fost des vehiculat în această iarnă de finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, care a surprins, după ce a apărut informația că în cursa pentru semnătura atacantului naționalei Slovaciei ar intrat și CFR, infirmată însă de clujeni. 

Nemec (32 de ani) intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract la Dinamo și ar putea semna cu orice club, urmând ca la finalul sezonului să plece gratis de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Vestea unui interes de la Cluj pentru Nemec l-a făcut pe patronul de la FCSB să bată în retragere. Dacă până acum era sigur că oferta sa pentru atacantul slovac era cea mai bună, fără competiție din partea lui Negoiță, acum spune că nu ar vrea să intre într-o licitație cu CFR-ul lui Dan Petrescu.

 

"Eu licitez cu Clujul? Niciodată. Daca e ceva, iau. Dacă nu, la revedere! Nu fac competiție. Da, l-am dorit pe Nemec, dar nu înseamnă că fac licitație. Nu fac licitație cu CFR!", a declarat Gigi Becali, pentru ProTV.

FCSB a propus 500.000 de euro pentru a-l lua pe Nemec încă din această iarnă și i-a oferit jucătorului un salariu de 15.000 de euro pe lună și 30.000 de euro la semnătură. Dinamo tocmai a ajuns la un acord cu CFR pentru a-l vinde la Cluj pe Valentin Costache, pentru aproximativ 800.000 de euro.

Dacă îl va vinde pe unul dintre Alibec și Gnohere și nu îl va lua pe Nemec, FCSB are variante de rezervă.

 

Sursa Digisport

×
Subiecte în articol: Adam Nemec gigi becali