x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Astra Giurgiu - Dinamo 1-2. Echipa lui Contra urcă pe podium

Astra Giurgiu - Dinamo 1-2. Echipa lui Contra urcă pe podium

11 Apr 2017   •   07:34
Astra Giurgiu - Dinamo 1-2. Echipa lui Contra urcă pe podium
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-1 (0-0), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Dinamo a tranşat soarta partidei pe final, marcând două goluri în decurs de trei minute, prin Rivaldinho (83), fiul fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo, şi prin Claudiu Bumba (85), la primul său gol în tricoul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Golul de onoare al campioanei a fost semnat de Cristian Săpunaru, în prelungiri (90+3).

Prima repriză a avut destul de puţine ocazii de gol, cea mai mare fiind şutul lui Rivaldinho (27), scos de la vinclu de portarul Plamen Iliev.

Gazdele au avut patru mari ocazii de gol în repriza a doua, dar Constantin Budescu (58) a trimis pe lângă poartă din poziţie bună, Daniel Niculae a ratat singur cu portarul Vytautas Cerniauskas (61), Fabricio a ratat de puţin vinclul din lovitură liberă (66), iar Niculae a reluat greşit cu capul (78).

Dinamo a avut o bună oportunitate prin Dan Nistor, care a expediat un şut periculos din afara careului (79), anunţând parcă deschiderea scorului.

Budescu l-a pus la încercare pe portarul Cerniauskas (90+1), din lovitură liberă, înainte ca Săpunaru să înscrie golul Astrei.

Astra a pierdut ultimele patru etape. Dinamo a câştigat ultimele două etape, după trei meciuri fără victorie (două egaluri, un eşec).

AFC Astra Giurgiu - FC Dinamo Bucureşti 1-2 (0-0), stadion "Marin Anastasovici" - Giurgiu
Au marcat: Cristian Săpunaru (90+3), respectiv Rivaldinho (83), Claudiu Bumba (85).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) - LPF
www.agerpres.ro

×