x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali anunță un transfer surpriză la FCSB: ”O să vedeți, vine un jucător decisiv din Țara Olteniei!”

Becali anunță un transfer surpriză la FCSB: ”O să vedeți, vine un jucător decisiv din Țara Olteniei!”

11 Dec 2017   •   07:07
Becali anunță un transfer surpriză la FCSB: ”O să vedeți, vine un jucător decisiv din Țara Olteniei!”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Gigi Becali a anunţat în direct în cadrul emisiunii Fotbal Club că va cumpăra "un jucător care va fi decisiv pentru FCSB". Finanţatorul a susţinut că nu e vorba despre Eric sau Adam Nemec.

"Eu o sa iau un jucător care o să fie decisiv pentru Steaua. Voi o să vedeţi. Nu mai spun cine. O să iau doi-trei jucători. Unul va fi decisiv. Nu vă spun dacă e din România. Nici Nemec nu e decisiv. O să vedeţi. E un străin din Ţara Olteniei", a spus Becali, la Digi Sport.

Descrierii făcute de Gigi Becali i se potrivesc trei dintre vedetele Craiovei: Alexandru Băluță, Gustavo și Alexandru Mitriță. Șansele unui transfer sunt destul de mici, oltenii fiind reticenți în privința cedării unui jucător către o rivală la titlu. O portiță ar exista în cazul lui Mitriță, jucător împrumutat de Craiova de la Pescara. Asta dacă oltenii nu vor reuși să îl cumpere definitiv până în vară, când acesta ar trebui să se întoarcă la clubul său din Italia, scrie GSP.

 

×
Subiecte în articol: gigi becali fcsb