x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali: "Piţi nu vine la meci, a stabilit la telefon cu Neagoe toate detaliile"

Becali: "Piţi nu vine la meci, a stabilit la telefon cu Neagoe toate detaliile"

07 Aug 2010   •   00:00

Gigi Becali mizează pe jucători pentru a-l face pe Victor Piţurcă să se întoarcă la echipă. Finanţatorul Stelei a dezvăluit şi o parte din "arsenalul" ce va fi folosit pentru îmbunarea lui Piţurcă: tricouri cu dedicaţie şi chiar o vizită a întregii echipe acasă la fostul selecţioner.

"Diseară Piţi nu va veni la meci, dar sper ca suporterii şi mai ales jucătorii, printr-o prestaţie bună cu FC Braşov, să-l determine să revină la echipă. Este posibil să vedem în seara aceasta tricouri cu dedicaţie pentru Victor Piţurcă, la marcarea golurilor. Mâine este posibil să-l vedem la antrenamente. Trebuie să se înţeleagă că Piţurcă nu a plecat de la echipă, el doar şi-a luat un timp de gândire", a declarat Becali în faţa hotelului unde esta cazată Steaua în Braşov.

"În plus, Piţi a vorbit astăzi de vreo 20 de ori cu Eugen Neagoe, pentru a stabili ultimele detalii. Nu se poate discuta despre înlocuirea lui Piţurcă. Dacă o să câştige meciul din seara aceasta, echipa va merge mâine la Piţi acasă pentru a-l convinge să se întoarcă", a mai spus Becali.

×
Subiecte în articol: liga i