x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bourceanu şi-a luat rămas bun de la fanii Stelei. Ce le-a transmis fostul căpitan al echipei roş-albastre

Bourceanu şi-a luat rămas bun de la fanii Stelei. Ce le-a transmis fostul căpitan al echipei roş-albastre

03 Feb 2014   •   12:38
Bourceanu şi-a luat rămas bun de la fanii Stelei. Ce le-a transmis fostul căpitan al echipei roş-albastre
Sursa foto: GEORGI LICOVSKI/EPA

Fostul capitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, a oferit ultimul său interviu în calitate de jucător al Stelei. Alex a vorbit despre transferul la Trabzonspor, bucuria de a juca la Steaua, momentele frumoase petrecute în tricoul roş-albastru şi regretul că nu va mai putea juca în derby-ul cu Dinamo.

"Este o rascruce in cariera mea si sper sa merg inainte la fel de bine cum am facut-o pana acum. Merg la o echipa foarte buna, dintre primele din campionatul Turciei. Trebuie sa ma gandesc la familia mea, fiindca voi incasa foarte multi bani in perioada urmatoare. Imi pare rau ca trebuie sa-i dezamagesc pe fanii care ma vor in continuare la echipa, dar sper sa ma inteleaga! Daca ii incalzeste cu ceva, trebuie sa stie ca mi-as fi dorit sa raman aici pana la capat!", a declarat Bourceanu pentru site-ul oficial al Stelei.

Fostul căpitan a spus că, având în vedere faptul că a ajuns la vârsta de 29 de ani şi că are un contract pe trei ani de zile cu Trabzonspor, este puţin probabil să mai ajungă vreodată la Steaua.

Bourceanu este însă convins că Steaua va câştiga campionat şi speră să poată fi şi el prezent la festivitatea de premiere.

"Când am semnat, eram nesigur, fiindca Steaua era intr-o perioada destul de rea. Speram ca totul va fi bine si ca voi fi un jucator important, care va juca si o va face bine, pe deasupra. Acum sunt atat bucuros, dar si trist pentru ca plec de langa colegii mei. Regret ca nu voi mai fi partas la multe lucruri, dar sunt convins ca la sfarsitul lunii, cand ma voi uita in cont, voi fi fericit!", a spus Alex Bourceanu.
 
Ultimul său regret este că nu va mai avea aceeaşi susţinere din partea fanilor, el considerând că în Turcia nu va mai fi la fel de important cum era în campionatul din România. De asemeni el regretă că nu va putea juca în derby-ul cu Dinamo şi că nu va mai putea ridica încă o dată deasupra capului trofeul Ligii I.
 
"Fotbalistic, cel mai dor o sa-mi fie de Pintilii! Din punct de vedere uman, am avut mai multi baieti cu care m-am inteles foarte bine, chiar cu majoritatea. In ceea ce-l priveste pe Adi Popa, nu stiu daca am puterea sa decid cui sa-l las ca si coleg de camera, ca sa glumesc. Oricum, un coleg de camera mai dragut si mai elegant ca mine nu mai gaseste!", glumeşte sportivul.
 
"Clubul nostru ii multumeste lui Alexandru pentru rezultatele extraordinare inregistrate in cei doi ani si jumatate petrecuti in tricoul ros-albastru si pentru faptul ca a intrat in galeria marilor jucatori ai Stelei, conducand echipa din teren catre un titlu de campioana si o Super Cupa a Romaniei!", anunţă clubul pe site-ul său oficial.
 
Transferat în 2011 la Steaua, el a jucat pentru campioană 63 de meciuri, în Liga I, 12 meciuri în Liga Europa şi 5 în Liga Campionilor.

×