x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Căpitanul Craiovei Maxima, comemorat în Bănie

Căpitanul Craiovei Maxima, comemorat în Bănie

20 Aug 2014   •   17:54
 Căpitanul Craiovei Maxima, comemorat în Bănie

Fostul mare fotbalist Costică Ştefănescu, căpitanul Craiovei Maxima, a fost comemorat azi la un an de la moarte.

Managerul general al Universităţii, Felix Grigore, însoţit de foşti jucători ai Craiovei Maxima, Gheorghiţă Geolgău, Nicolae Tilihoi, Aurică Beldeanu, Silviu Lung, de antrenorul principal Jerry Gane şi căpitanul Mihăiţă Pleşan au depus o coroană de flori la locul de veci al fostului internaţional. Au fost aprinse lumânări şi depuse jerbe şi la mormintele lui Zoltan Crişan şi Cristi Neamţu, aflate tot pe Aleea Eroilor din cimitirul Sineasca.

Despre Ştefănescu a vorbit fostul său coleg din centrul apărării, Nicolae Tilihoi. 'Regret profund că s-a stins, deoarece pentru noua generaţie şi pentru actuala societate era foarte util. Se exprima coerent şi clar faţă de ceea ce se întâmplă la nivel de cluburi sau de echipă naţională. Este o pierdere mare pentru noi, făcea parte din clubul nostru, al Craiovei Maxima. Era nevoie în acest moment de Costică Ştefănescu la Universitatea Craiova. Cunoscându-l foarte bine şi evoluând timp de 8 ani împreună pot să vă spun că modul lui de a vedea lucrurile era simplu şi eficient. Modul lui de a gândi era pentru construcţie şi eficienţă, pentru valoare', a spus Tilihoi.

Actualul căpitan al Universităţii, Mihăiţă Pleşan, doreşte să-i dedice lui Ştefănescu victoria din jocul cu Petrolul Ploieşti. 'Era nevoie de toţi cei care nu mai sunt printre noi acum la Universitatea, de toţi cei care au făcut glorie şi cinste acestui club, în special de marele căpitan al Craiovei Maxima. Din păcate nu putem să fim noi cei care decidem când să plecăm. Din păcate mulţi dintre ei au plecat prea devreme şi mai aveau multe de spus, puteau ajuta fotbalul craiovean. Dumnezeu să-i odihnească în pace. La meciul cu Petrolul vom juca pentru Costică Ştefănescu şi îmi doresc din tot sufletul la final să-i dedicăm victoria', a afirmat mijlocaşul.

Ştefănescu s-a sinucis pe 20 august 2013, la vârsta de 62 de ani, aruncându-se de la etajul cinci al Spitalului Militar din Capitală, unde era internat. Fostul căpitan al echipei naţionale suferea de o boală incurabilă. (Agerpres)



×
Subiecte în articol: costica stefanescu craiova maxima