x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj - FCSB 1-1. Egal încrâncenat

CFR Cluj - FCSB 1-1. Egal încrâncenat

21 Sep 2017   •   23:16
CFR Cluj - FCSB 1-1. Egal încrâncenat
Sursa foto: Ohmega1982/Getty Images/iStockphoto

Primele două clasate, CFR Cluj şi FCSB, au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), joi seara, în Gruia, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Liderul a deschis scorul prin Urko Vera (45), din centrarea lui Ciprian Deac, după o ieşire greşită a portarului Florin Niţă, iar oaspeţii au restabilit egalitatea prin Constantin Budescu (64), care a marcat din pasa lui Dennis Man, la capătul unui contraatac.

În acest derby s-au petrecut două faze controversate: în minutul 8, CFR a marcat prin Urko Vera, dar golul a fost anulat pentru fault în atac la duelul dintre Bryan Nouvier şi Romario Benzar, iar în min. 69, ''roş-albaştrii'' au cerut penalty la un duel tot între Bryan Nouvier şi Romario Benzar.

FCSB, care a avut o ocazie notabilă în prima repriză prin Mihai Bălaşa (38), a dominat repriza secundă, în care CFR a preferat să se apere.

La meci au asistat circa 18.000 de spectatori.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a asistat la meci din tribună, el fiind suspendat.

Bilanţul meciurilor dintre cele două echipe la Cluj-Napoca este echilibrat, cu 8 victorii de fiecare parte şi 9 egaluri. FCSB (ex-FC Steaua) are avantaj la palmaresul general, cu 21 victorii, 16 egaluri şi 11 eşecuri. FCSB e neînvinsă de patru meciuri de CFR Cluj (o victorie şi trei goluri). Ultimul succes al clujenilor datează din 22 septembrie 2016, în deplasare. FCSB n-a mai câştigat la Cluj din 2014.

CFR 1907 Cluj - FCSB 1-1 (1-0), stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj-Napoca
Au marcat: Urko Vera (45), respectiv Constantin Budescu (64).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Cristian Vasc (Bucureşti) - LPF
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: fcsb cfr cluj