x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Craiova, în Austria

Craiova, în Austria

de Mario Morcov    |    30 Iun 2010   •   00:00

Cu Aurel Ţicleanu prezentat oficial ca antrenor principal în urmă cu două zile într-o conferinţă de presă, Universitatea Craiova a plecat ieri-di­mi­neaţă într-un cantonament de două săptămâni în Austria, în cadrul căruia oltenii vor disputa cinci amicale, din care unul cu Juventus Torino.

Lotul "alb-albaştrilor" este format din Lung jr, Hotoboc, Nedelcovici (portari); Dănănae, Buleică, Găman, Barbu, Iliev, I. Popescu, Buşu, Bărboianu, Prepeliţă, Dilevski, Gargorov, Ologu, Nicolae, Gân­gio­veanu, Firţulescu, Roman, Gogoşoiu, M. Costea, Al. Piţurcă, Dina, Sto­ianof, Antchouet (jucători de câmp).

Noul tehnician a spus înaintea plecării că nu putea refuza Craiova. "Nu mă aşteptam la această ofertă. Mai aveam contract cu fostul meu club şi mă gândeam chiar să refuz, pentru că nu voiam să încurc pe ni­meni, însă după discuţiile cu pre­şedintele Adrian Mititelu şi bunul meu prieten Gheorghiţă Geolgău am de­cis să vin. Craiova nu este de re­fu­zat. Nu cunosc prea bine lotul, dar vom avea timp suficient în Austria, în cele două săptămâni, să ne cu­noaş­tem. Obiectivul meu este ca echipa să joace un fotbal plăcut, spectaculos şi cu siguranţă vor apărea şi rezulta­tele", a precizat Ţicleanu, care a semnat un contract pe un an.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport