x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CS Universitatea Craiova - FC Steaua 1-2. Victorie importantă pentru echipa lui Reghecampf

CS Universitatea Craiova - FC Steaua 1-2. Victorie importantă pentru echipa lui Reghecampf

18 Feb 2017   •   22:07
CS Universitatea Craiova - FC Steaua 1-2. Victorie importantă pentru echipa lui Reghecampf
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

FC Steaua Bucureşti a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Stadionul "Municipal" din Drobeta-Turnu Severin, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Craiovenii au dominat prima repriză şi au avut şansa de a deschide scorul, dar bulgarul Hristo Zlatinski a ratat un penalty în minutul 12 (a apărat portarul Florin Niţă), acordat pentru un fault al lui Gabriel Tamaş la Andrei Ivan.

Steaua a reuşit să deschidă scorul prin Mihai Pintilii (24), dar oltenii au restabilit egalitatea zece minute mai târziu (34), acelaşi Zlatinski transformând de data aceasta o lovitură de pedeapsă acordată pentru faultul lui Tamaş la Nicuşor Bancu.

În prima repriză, William De Amorim a ratat o ocazie, şutul său fiind apărat de portarul Nicolae Calancea (28), iar Bancu a avut şi el o oportunitate notabilă, dar şutul său s-a dus alături de poartă (43).

Steaua a fost mai activă după pauză şi a ratat o ocazie prin Marko Momcilovic (52), pentru ca spre final, Gabriel Enache (79) să înscrie golul victoriei, cu un şut printre picioarele portarului Calancea.

Suporterii Craiovei au desfăşurat în tribune un banner cu mesajul "Numai stele căzătoare, într-un fotbal care moare/Doar iubirea alb-albastră a rămas să strălucească".

Jucătorii Universităţii au intrat pe teren cu tricouri speciale, pe spatele lor putându-se citi hashtaguri cu cuvinte semnificative: Briceag - #lei, Bancu - #bucurie, Ivan - #istorie, Bucurică - #devotament, Acka - #onoare, Barthe - #unici, Nuno Rocha - #pasiune etc.

Fostul internaţional craiovean Pavel Badea, marcatorul dublei în victoria din 1990 împotriva Stelei, a dat lovitura de start a partidei.

Craiovenii, învinşi şi în tur cu 2-1, sunt al a doua înfrângere consecutivă în campionat, iar în etapa viitoare o vor întâlni pe Dinamo, la Bucureşti.

CS Universitatea Craiova - FC Steaua Bucureşti 1-2 (1-1), Stadion "Municipal" - Drobeta-Turnu Severin
Au marcat: Hristo Zlatinski (34 - penalty), respectiv Mihai Pintilii (24), Gabriel Enache (79).
Hristo Zlatinski a ratat un penalty în min. 12 (a apărat Florin Niţă).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: steaua