x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CS Universitatea Craiova - Juventus București 3-1, la primul meci oficial pe noul ''Oblemenco''

CS Universitatea Craiova - Juventus București 3-1, la primul meci oficial pe noul ''Oblemenco''

18 Noi 2017   •   21:40
CS Universitatea Craiova - Juventus București 3-1, la primul meci oficial pe noul ''Oblemenco''

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Juventus București cu scorul de 3-1 (2-0), vineri seara, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, la primul meci oficial disputat pe noul stadion ''Ion Oblemenco''.

Primul gol pe noua arenă a fost marcat de Ionuț Alexandru Mitriță (39). Mitriță a reușit dubla în prelungirile primei reprize (45+2), în ambele situații fiind servit de Mihai Roman II. Al treilea gol al craiovenilor a fost reușit de brazilianul Gustavo (63). Golul de onoare al ''lanternei roșii'' a fost înscris de Cătălin Țîră (80), în urma unei duble erori comise de Marius Briceag și Tiago Ferreira.

La Universitatea a debutat în acest meci tânărul Răzvan Popa (20 ani), fost jucător la Inter Milano și Real Zaragoza. Popa este treilea cel mai tânăr debutant din Liga I, după Nicolae Dobrin și Florin Răducioiu. El a jucat primul meci în eșalonul de elită din România în data de 17 martie 2012, pentru Sportul Studențesc, contra lui Dinamo București, la doar 15 ani și două luni.

Universitatea a învins-o pe Juventus și în meciul tur, cu 1-0.

Universitatea a reușit prima victorie pe teren propriu, după trei meciuri în care a înregistrat două egaluri și un eșec. ''Alb-albaștrii'' nu mai câștigaseră acasă din 25 august (2-0 cu Gaz Metan Mediaș).

CS Universitatea Craiova — SC Juventus București 3-1 (2-0), stadion Ion Oblemenco — Craiova
Au marcat: Ionuț Alexandru Mitriță (39, 45+2), Gustavo Di Mauro Vagenin (63), respectiv Cătălin Țîră (80).
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești/Argeș); arbitri asistenți: Bogdan Gheorghe (București), Stelian Slabu (Brașov); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Pitești)
Observatori: Irina Mîrț (București) — CCA, Eduard Alexandru (Ploiești) — LPF

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cs universitatea craiova