x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Decizie RADICALĂ luată de Cosmin Contra. Căpitanul echipei nu a fost inclus în lot pentru meciul cu CSU Craiova

Decizie RADICALĂ luată de Cosmin Contra. Căpitanul echipei nu a fost inclus în lot pentru meciul cu CSU Craiova

15 Sep 2017   •   21:31
Decizie RADICALĂ luată de Cosmin Contra. Căpitanul echipei nu a fost inclus în lot pentru meciul cu CSU Craiova

Cosmin Contra pregătește meciul cu CSU Craiova, de sâmbătă, și a luat o decizie drastică. Partida se joacă de la ora 20:30.

Antrenorul dinamovist a decis să nu-l includă în lot pe fundașul stânga Steliano Filip, căpitanul echipei. Astfel, cel mai probabil, argentinianul Maxi Oliva va juca în partida de la Severin.

"Steliano Filip nu va face parte din lotul pentru acest meci. Am considerat că nu este de folos pentru această partidă. Pentru meciul cu Craiova am nevoie de alte soluţii.

În lotul care va merge la Severin vor fi 19 jucători. Printre ei vor fi și 4-5 jucători tineri, care au acea dorință de a munci și de a se bate pentru fiecare minge. Încerc să remediez situația. Probabil e vina mea că nu am observat anumite lucruri. Noi, antrenorii, greșim. Trebuie să analizăm și să schimbăm, să luăm alte decizii", a spus Contra la conferința de presă, citat de Gsp.

×
Subiecte în articol: cosmin contra Steliano Filip