x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern SURPRIZĂ la FRF! Ce a decis Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri

SURPRIZĂ la FRF! Ce a decis Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri

15 Iul 2013   •   12:22
SURPRIZĂ la FRF! Ce a decis Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri

Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, a decis să se retragă din funcţia în care abia fusese reinstalat după scandalul cu FRF, anunţă GSP. Crăciunescu a luat această decizie după o discuţie cu arbitrii FIFA, pe care i-a anunţat că nu vrea să menţină o stare de tensiune la vârful CCA.

Ion Crăciunescu revenise în fruntea CCA la începutul lunii iunie 2013, ca urmare a deciziei instanţei Tribunalului Vâlcea, care a hotărât ca forul condus de Mircea Sandu să îi achite toate salariile din noiembrie 2012 şi până astăzi, plus dobînda aferentă.

În adresa expediată de FRF lui Ion Crăciunescu se menţionează şi că "în legătură cu instalarea dumneavoastră în funcţia de preşedinte al CCA, acest lucru poate fi decis doar de Comitetul Executiv al FRF în următoarea şedinţă a sa, care va avea loc pe 1 iunie 2013, urmînd să vi se comunice ulterior hotărîrea". Iar în şedinţa CEx al FRF de la data respectivă, s-a decis ca fostul mare arbitru să fie repus în funcţie.

Crăciunescu va primi din partea FRF toţi banii pe care îi avea de încasat până la finele anului viitor. O dată cu retragerea sa, la şefia CCA revine Alexandru Deaconu. "Nu ştiu exact cum se va concretiza această situaţie. Într-o zi, două voi avea un răspuns concret, aştept să se semneze nişte documente, am nişte întâlniri cu avocaţii. Am decis să fac acest pas pentru că nu vreau ca arbitrii de pe lista FIFA să aibă de suferit din cauza tensiunilor din comisie", a declarat Ion Crăciunescu pentru GSP.


×