x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Declarație ȘOCANTĂ a antrenorului lui ACS Poli Timișoara: „ Sincer, nu prea mă bucur că am ajuns în semifinale...”

Declarație ȘOCANTĂ a antrenorului lui ACS Poli Timișoara: „ Sincer, nu prea mă bucur că am ajuns în semifinale...”

29 Mar 2017   •   07:35
Declarație ȘOCANTĂ a antrenorului lui ACS Poli Timișoara: „ Sincer, nu prea mă bucur că am ajuns în semifinale...”

Antrenorul lui ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat că această calificare în semifinale nu îl bucură în mod special, în condiţiile în care echipa sa e implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. 

"N-am văzut nimic la penalty-uri, îmi spunea cineva dacă a dat gol, dacă nu a dat, cum a plonjat portarul. Băieţii au desemnat ordinea în care să execute. Nu ştiu, la ultimul penalty am plecat...

Sincer, nu prea mă bucur că am ajuns în semifinale... Eu am nevoie ca la Iaşi, Chiajna şi Târgu Jiu să scot puncte. Pentru mine nu e important că am ajuns în semifinale.

CFR nu ne-a bătut anul ăsta. De fiecare dată i-am condus. Ei sunt mai buni decât noi, au echipă bună, şi astăzi poate au fost mai buni decât noi, dar noi am jucat şi cu inima, şi cu sufletul, şi cu capul!

Am jucat 74 de minute în inferioritate şi asta înseamnă enorm. Apreciez puterea de luptă a echipei. Victoria e meritul lor, au luptat eroic.

Nici nu ştiu cum se joacă semifinalele... Se joacă tur-retur? Să picăm cu Steaua nu se poate (n.r. râde)
", a declarat Ionuţ Popa la Digi Sport, imediat după meci.

×
Subiecte în articol: Ionuț Popa