x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Declarație ȘOCANTĂ a unui antrenor român: „În Columbia, portarul meu și vârful erau împușcați ca Escobar”

Declarație ȘOCANTĂ a unui antrenor român: „În Columbia, portarul meu și vârful erau împușcați ca Escobar”

07 Noi 2017   •   06:26
Declarație ȘOCANTĂ a unui antrenor român: „În Columbia, portarul meu și vârful erau împușcați ca Escobar”
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Ionuț Popa și-a ieșit din minți la finalul meciului în care echipa sa a pierdut două puncte, la Ploiești. Antrenorul bănățenilor a făcut o declarație cât se poate de surprinzătoare la flash interview referitoare la doi dintre jucătorii săi, portarul Curileac și atacantul Abraw.

După ce și-a descărcat nervii pe fotbaliști în vestiar, Popa a afirmat că cei doi ar fi avut soarta lui Andres Escobar (n.r. - fundașul columbian al lui Atletico Nacional, ucis la Medellin, după Cupa Mondială din 1994, după ce, în ultimul meci de la turneul final, cel cu SUA, și-a înscris un autogol) dacă erau în Columbia.

Dacă făceam ce trebuia să fac, eram în Columbia, și, în Columbia, portarul meu, Curileac, și vârful erau împușcați. Escobar așa a fost împușcat. N-ajungem acolo, dar își bat joc de munca echipei. Ăla singur cu poarta, se face că dă, singur, la 10 metri. Singur, îi dai, faci 2-0 și s-a terminat. Iar ăsta stă în poartă acolo... Și era să iau bătaie acum, dacă ăla dădea jos, undeva, și nu în brațe la portar, era gata...”, a declarat Ionuț Popa, la finalul partidei.

 

Nici nu mai știu cum să caracterizez rezultatul. Eu întotdeauna îi laud pe jucători. Și când joacă prost. Când câștigă, e meritul lor. Să mai plătească și ei!

Fiecare vrea să câștige. Timișoara are o situație aparte. S-a salvat anul trecut, acum și-a dorit mai mult... Astăzi am avut patru jucători absenți, în ultimele minute am jucat cu un om în minus pentru că s-a accidentat Țigănașu...

Probabil îi voi scoate din echipă. Cine greșește plătește. Îi scot din echipă să-i învăț minte. Bani nu pot să le iau, pentru stau prost cu banii. Am pierdut atâtea puncte acasă...”, a mai spus Ionuț Popa, după meci, la flash interview, la microfonul Digi Sport.

×
Subiecte în articol: Ionuț Popa