x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Derby-ul CSU Craiova - FCSB nu se va disputa pe noul stadion Ion Oblemenco

Derby-ul CSU Craiova - FCSB nu se va disputa pe noul stadion Ion Oblemenco

25 Oct 2017   •   14:08
Derby-ul CSU Craiova - FCSB nu se va disputa pe noul stadion Ion Oblemenco

Conducerea grupării de fotbal CS Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că derby-ul cu FCSB, programat duminică, în etapa a 16-a a Ligii I, nu se va disputa pe noul stadion Ion Oblemenco, ci la Drobeta-Turnu Severin, deoarece recepţia noii arene nu va putea fi încheiată până la ora meciului. 

"La fix 50 de ani de la inaugurarea Centralului din 1967, Universitatea Craiova găzduieşte Steaua duminică, 29 octombrie, în ultima partidă a Ştiinţei de la Drobeta-Turnu Severin. Deşi toate părţile implicate au muncit contracronometru pentru ca recepţia stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului prevăzut de ROAF pentru anunţarea schimbării stadionului considerat 'acasă', vă anunţăm cu regret, dar şi cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin. Suntem siguri că oltenii din Mehedinţi, Dolj şi din celelalte trei judeţe vor umple şi stadionul de lângă Dunăre, duminică seara, aşa cum l-ar fi umplut şi pe cel de lângă Jiu", se arată în comunicatul citat. 

Inaugurarea noii arene din Craiova va avea loc la începutul lunii noiembrie cu ocazia unei partide amicale pe care formaţia condusă de Devis Mangia o va disputa cu Slavia Praga, deţinătoarea titlului în Cehia. "Cât despre inaugurarea stadionului din Craiova, aceasta va avea loc împotriva campioanei Cehiei, Slavia Praga, la începutul lunii noiembrie. Chiar dacă marea deschidere se amână un pic, îi rugăm pe cei cu sufletul alb-albastru să se gândească la faptul că avem cel puţin un secol înainte de mers la meciuri, împreună, pe senzaţionala noastră arenă din Craiova. Astfel, meciul de inaugurare va fi un motiv de sărbătoare şi bucurie deplină pentru Universitatea şi fanii ei, fără încrâncenarea şi, în bună măsură, nervii pe care i-ar fi implicat un derby cu atâta semnificaţie pentru olteni", se mai menţionează în comunicat. 

Tichetele de intrare la partida CSU Craiova - FCSB se comercializează cu preţuri între 15 şi 100 lei. Acestea pot fi achiziţionate online de pe site-ul Eventim şi de la partenerii acesteia, precum şi la casele de lângă Sala Polivalentă din Craiova, începând de joi (program 9,00-21,00). În Severin, casele de bilete de la stadion vor fi deschise începând de sâmbătă, cu program 12,00-18,00, iar duminică de la 12,00 până la ora meciului. 

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 20,45, la Drobeta-Turnu Severin, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii I. 
AGERPRES

×