x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Din două erori de arbitraj

Din două erori de arbitraj

de Mihai Morcovescu    |    01 Aug 2010   •   00:00
Din două erori de arbitraj
Sursa foto: /GSP.ro

Formaţia Gloria Bistriţa a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a II-a a Ligii 1, la capătul unui joc în care ambele goluri au fost neregulamentare.

Gazdele au deschis scorul prin Predescu, în minutul 78, bistriţeanul învingându-l pe Ebede cu un şut plasat din afara careului, faza fiind însă precedată de un ofsaid clar. "Astralii" au egalat în minutul 87, când Rohat a transformat un penalty dictat foarte uşor de centralul Istvan Kovacs pentru o intervenţie a lui Velcovici asupra lui Mihalcea.

Antrenorul formaţiei oaspete, Mihai Stoichiţă, suspendat pentru acest meci, a urmărit partida alături de preşedintele clubului ploieştean, Petre Buduru, din zona aflată în faţa mesei presei, deasupra băncii de rezerve a echipei sale. Interesant este că şi la precedentul joc de la Bistriţa, în returul campionatului trecut când antrena pe Steaua, Stoichiţă a fost suspendat şi a asistat la partidă din acelaşi sector al tribunei.

Au evoluat următoarele echipe:

Gloria: Albuţ - Săceanu, Coroian, Frăsinescu, Velcovici - Băjenaru (79 Bawab), Anton (64 Predescu), A. Mureşan, C. Petre - Moraes, De Souza (52 De Pina). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Astra: Ebede - Măţel (84 Fatay), Rohat, Mihalache, V. Sandu - Strătilă, Bornosuzov, Takayuki, V. Dinu - Lukacs (71 Popara), Vădrariu (78 Mihalcea). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Arbitru: Istvan Kovacs

×