x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo Bucureşti - FC Viitorul 0-4. Umilință maximă în Ștefan cel Mare

Dinamo Bucureşti - FC Viitorul 0-4. Umilință maximă în Ștefan cel Mare

30 Oct 2017   •   22:52
Dinamo Bucureşti -  FC Viitorul 0-4. Umilință maximă în Ștefan cel Mare
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

FC Viitorul Constanţa a surclasat-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-0 (2-0), luni seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Aurelian Chiţu (7), George Ţucudean (22), Eric De Oliveira Pereira (52) şi Ionuţ Vînă (80).

Vînă a marcat primul său gol în Liga I.

Dinamo a jucat în zece oameni din minutul 65, când Valentin Costache s-a accidentat şi nu a mai putut continua jocul, antrenorul Vasile Miriuţă epuizând toate schimbările.

În min. 60, suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au forţat accesul la Tribuna 0, determinând intervenţia jandarmilor, care au făcut uz de gaze lacrimogene. Un spectator a avut nevoie de intervenţia ambulanţei.

Dinamo a câştigat meciul tur, cu 1-0.

FC Viitorul este la patra victorie consecutivă în campionat, fără a primi gol în ultimele trei runde. Dinamo are o singură victorie în ultimele opt etape, din care a pierdut patru. Dinamo a suferit a patra înfrângere pe teren propriu în acest campionat.

În opt confruntări între Dinamo şi FC Viitorul la Bucureşti, constănţenii au obţinut şase victorii (5-1 în 2015), un meci s-a terminat la egalitate, iar Dinamo a învins o singură dată. FC Viitorul nu a învins-o niciodată pe Dinamo pe teren propriu.

FC Dinamo Bucureşti - FC Viitorul Constanţa 0-4 (0-2), Stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat: Aurelian Chiţu (7), George Ţucudean (22), Eric De Oliveira Pereira (52), Ionuţ Vînă (80).
Arbitru: Marius Avram; arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu, Mircea Orbuleţ; arbitru de rezervă: Iulian Dima (toţi din Bucureşti)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) - LPF www.agerpres.ro

×