x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cupa României. Dinamo-Astra, ultimul meci pe "Ștefan cel Mare"! Arena va fi demolată şi reconstruită

Cupa României. Dinamo-Astra, ultimul meci pe "Ștefan cel Mare"! Arena va fi demolată şi reconstruită

15 Dec 2015   •   16:00
Cupa României. Dinamo-Astra, ultimul meci pe "Ștefan cel Mare"! Arena va fi demolată şi reconstruită
Sursa foto: activenews.ro

Dinamo va juca astăzi, de la ora 20.30, împotriva Astrei Giurgiu, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare. Arena bucureșteană va fi demolată și în locul acesteia se va construi una modernă.

Antrenorul Mircea Rednic e încântat de idee, deși de anul viitor echipa sa va fi obligată să joace pe Arena Națională (dacă va primi avizele ISU) sau pe un alt stadion.

"Vrem să facem cât mai multe puncte, n-am scăpat de griji în ceea ce privește play-off-ul. Ar fi bine dacă de anul viitor ar începe demolarea stadionului, să avem și noi o arenă mare, frumoasă, care să primeasca mulți suporteri în condiții bune. Suntem în 2015. Am amintiri foarte plăcute, cu spartanii, cu toate cele. Dar vom vedea, înâi să înceapă lucrările și apoi vedem noi", a spus Mircea Rednic, într-o conferința de presă, citat de gsp.ro.

Suporterii "cîinilor" au cerut sprijinul tuturor fanilor din țară pentru a venit alături de trupa lui Rednic la ultimul meci pe care aceasta îl va juca pe stadionul care i-a fost casă din 1952 pînă în zilele noastre. Intrarea este liberă!

Meciul Dinamo - Astra, de la ora 20:30, va fi difuzat LIVE de Digisport 1, Dolcesport 1, Pro tv și va fi în format liveTEXT pe GSP.ro.

×