x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Doua noi transferuri la STEAUA. Gigi Becali: Le-am spus să nu mai ceară niciun jucător!

Doua noi transferuri la STEAUA. Gigi Becali: Le-am spus să nu mai ceară niciun jucător!

24 Iun 2016   •   11:29
Doua noi transferuri la STEAUA. Gigi Becali: Le-am spus să nu mai ceară niciun jucător!

George Becali, finanțatorul clubului Steaua București, a anunțat, astăzi, transferurile fotbaliștilor Vlad Achim de la FC Voluntari și Adnan Aganovic de la AEL Limassol, ambii evoluând în sezonul trecut din Liga 1 la formația constănțeană FC Viitorul.

Becali susține că nimic nu se mai poate întâmpla ca mutările să pice, iar Aganovic va ajunge în această seară (n. red - joi) în cantonamentul Stelei din Slovenia. Acesta a mai spus că transferurile lui Achim și Aganovic ar putea fi ultimele realizate de Steaua în această vară, fiind convins că lotul este suficient de puternic pentru ca roș-albaștrii să recâștige titlul pierdut în dauna Astrei în sezonul trecut.

"I-am luat pe Achim și Aganovic. Acum s-a rezolvat, vine și Aganovic în seara asta. Merge în cantonament. Le-am spus lui MM (n. red - Mihai Stoica) și Reghe să nu mai ceară niciun jucător! Ce s-a întâmplat anul trecut m-a făcut să cred că nu mai știu fotbal. Cred totuși că avem o echipă puternică, deși o spun cu jumătate de gură. Ce s-a întâmplat anul trecut m-a destabilizat.

Avem în față Hamroun, Stanciu, Chipciu și Popa, de care cred că sunt de mare valoare. L-am întrebat pe MM daca sunt subiectiv, dar mi-a zis că am dreptate. Acum avem șase mijlocași centrali. L-am luat pe Achim, care e puțin lent, dar joacă numai în față, are pasă, are și tehnică. Avem fundași centrali buni și laterali, zic eu. Nu înțeleg cum să nu avem rezultate cu echipa asta.Ei (Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf) nu mai au voie să ceară (jucători), dar eu am voie să caut", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

×