x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragnea despre Lupescu la FRF: Să se gândească la trăirile mele!

Dragnea despre Lupescu la FRF: Să se gândească la trăirile mele!

17 Apr 2018   •   09:09
Dragnea despre Lupescu la FRF: Să se gândească la trăirile mele!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că nu a spus că îl susţine pe Ionuţ Lupescu la şefia Federaţiei Române de Fotbal, afirmând că trebuie să aibă loc alegeri libere la FRF, iar toţi cei care votează trebuie să se gândească la microbişti. Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Dragnea a spus că Lupescu e singurul candidat cu care a discutat şi că nu are cum să susţină actuala conducere a FRF, adică pe Răzvan Burleanu.   

„Eu nu votez. Eu nu am spus că îl susţin pe Ionuţ Lupescu. Eu am spus că, dacă informaţiile care mi-au fost transmise că se foloseşte o hârtie în care este semnătura mea pentru susţinerea domnului Burleanu sunt adevărate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper să nu fie adevărate pentru că n-am semnat aşa ceva şi nici n-aveam de gând. În rest, cred că trebuie să fie alegeri libere la FRF şi toţi cei care votează acolo trebuie să se gândească şi la noi, microbiştii, nu numai la ei. Să se gândească şi la suferinţele noastre, şi la trăirile noastre, şi la trăirile mele de rapidist, şi la trăirile dumneavoastră şi ale altora, indiferent ce echipă locală sau naţională susţin. Să se gândească la ceea ce ne dorim cu toţii de la fotbalul românesc, şi anume să avem măcar performanţa pe care a avut-o generaţia de aur, pentru că potenţial există”, a susţinut Dragnea. 

“Trebuie să mizăm mai mult pe fotbaliști români! Avem mii de talente în această țară care nu sunt descoperite și nu sunt susținute. Iar pentru a face lucrul acesta ne trebuie sport de masă cu competiții, așa cum era înainte. Eu am jucat fotbal și am fost legitimat. Știu foarte bine cum am crescut și cum am fost selectat la aceste competiții”- Liviu Dragnea, în interviul pentru Gazeta Sporturilor

Întrebat dacă este susţinut de partid Ionuţ Lupescu după ce acesta ar fi apărut în fotografii alături de lideri locali ai PSD, el a precizat: „Ştiţi cum e cu implicarea politicului? Poate că după aceste alegeri discutăm despre implicarea unor instituţii în vechile alegeri de la Federaţie. Lăsaţi-o cu implicarea politicului, e ca şi cum unii au voie să se întâlnească, alţii n-au voie. Liderii noştri din teritoriu sau alţi lideri din teritoriu nu au voie să se întâlnească? Foarte bine fac”. 

 

 

×