x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Viitorul vs. FC Voluntari: Ce trebuie să știi înainte de a paria pe Supercupa României

FC Viitorul vs. FC Voluntari: Ce trebuie să știi înainte de a paria pe Supercupa României

07 Iul 2017   •   09:25
FC Viitorul vs. FC Voluntari: Ce trebuie să știi înainte de a paria pe Supercupa României

Dragi pariori, haideți să începem cu bine noul sezon fotbalistic, care începe duminică, cu ocazia desfășurării Supercupei României. Atât prezentul, cât și viitorul sună bine pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi, legenda fotbalului românesc, însă nu același lucru se poate spune și despre câștigătoarea Cupei României, FC Voluntari. Claudiu Niculescu are o misiune cel puțin la fel de grea precum Tom Cruise în Misiune Imposibilă III: echipa sa nu a avut parte de o pregătire completă și câțiva jucători de bază s-au accidentat recent în cantonamentul din Slovenia.

DESCHIDE-ȚI CONT ȘI PARIAZĂ LEGAL ONLINE PE SUPERCUPA ROMÂNIEI LA AGENȚIILE LICENȚIATE DE ONJN ȘI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

Pentru că a jucat în play-out și în finala Cupei României, FC Voluntari a avut de disputat 5 meciuri în plus față de Viitorul la sfârșitul sezonului trecut. Și mai mult decât atât, vestea că Supercupa României se va disputa duminică, la Botoșani, nu i-a căzut deloc bine lui Claudiu Niculescu, care a trebuit să-și anuleze ultimul meci amical și să se întoarcă mai repede din cantonamentul din Slovenia.

Inițial, organizatorii anunțaseră că evenimentul va avea loc pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, iar acum, ambele formații trebuie să facă o deplasare lungă până în nordul țării. Federalii și-au motivat decizia spunând că afișul competiției nu ar putea atrage mulți suporteri neutri, iar FC Botoșani a avut una dintre cele mai mari medii de asistență în sezonul precedent: peste 3.000 de spectator pe meci.

Tehnicianul în vârstă de 41 de și-a arătat nemulțumirea față de această situație: „Când în 30 de zile, 28 de zile, trebuie să îți planifici și vacanța băieților si pregătirea de vară, și să fim anunțați, acum o săptămână și ceva, că se joacă Supercupa, e greu sa-ti organizezi cantonamentul,” a declarat Niculescu pentru dolce.

FC Voluntari nu pare să fie pregătită pentru acest meci, dacă este să ținem cont de faptul că ilfovenii au jucat numai două partide amicale în această vară, necâștigând nici un meci și reușind să marcheze un singur gol. Și dacă problemele nu erau deja destule, ghinionul a făcut ca și câțiva titulari din echipa lui Niculescu să se accidenteze în scurta perioadă de pregătire.

Un alt lucru de care se teme antrenorul care a adus primul trofeu din istoria clubului FC Voluntari este canicula. Diferența dintre temperatura pe care au întâlnit-o în cantonamentul din Slovenia și ce se va regăsi în ziua meciului ar putea fi de 20 de grade, lucru care ar accentua și mai mult lipsa de pregătire a deținătorilor Cupei României.

Viitorul lui Hagi a avut parte de o perioadă de pregătire normală, în care au fost rulați mulți jucători și s-au marcat goluri. Țucudean a dat un randament excelent în meciurile de pregătire și pare să fie principala armă a campioanei. În plus, Regele și-a întărit lotul cu câțiva jucători experimentați: Ovidiu Herea, Marius Constantin și Andrei Dumitra, în ideea de a reuși o calificare în cupele Europene.

Este evident faptul că Viitorul este favorită să își treacă pentru prima dată în palmares acest trofeu. Echipa din Ovidiu este proaspăta câștigătoare a Ligii 1, are un lot aproape de 3 ori mai valoros conform site-urilor de specialitate și a avut parte de un cantonament complet. Dacă punem în balanță și problemele cu care s-a confruntat FC Voluntari în ultima lună, putem spune fără să exagerăm că numai un miracol ar putea să ducă Supercupa la Voluntari.

Iată cotele la pariuri pentru acest meci:

Victorie FC Viitorul @1.66

Rezultat de egalitate @3.35

Victorie FC Voluntari @5.00

PARIAZĂ LEGAL ONLINE PE SUPERCUPA ROMÂNIEI, VEZI AICI LISTA AGENȚIILOR RECOMANDATE!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi