x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB a ajuns o echipă de duzină

FCSB a ajuns o echipă de duzină

de Adi Munteanu    |    18 Sep 2020   •   08:48
FCSB a ajuns o echipă de duzină

Se pare că rugăciunile nu l-au ajutat prea mult pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a declarat în nenumărate rânduri că nu crede în această pandemie și că nu are nicio intenție să se protejeze. Însă acum noul coronavirus a dat buzna în cantonamentul echipei, decimând lotul FCSB-ului exact înainte de meciurile importante din preliminariile Europa League. De asemenea, se crede că însuși Gigi Becali ar fi infectat cu COVID-19, acesta nemaiapărând în public de câteva săptămâni.



Perioadă de coșmar. 18 jucători și membri ai staffului tehnic au fost depistați cu noul coronavirus. Printre cei infectați sunt nouă jucători de bază ai echipei, iar lotul cât de cât valid mai numără doar 14 jucători, însă numai 12 sunt 100% apți de joc. Ceilalți doi, Adrian Petre și Alexandru Pantea, nu s-au antrenat deloc cu echipa mare în ultima vreme, deoarece patronul vrea să scape de ei cu orice preț. 

FCSB are meci în Liga 1 duminică, acasă, cu FC Argeș și este posibil ca în primul 11 să fie incluși mulți juniori și fotbaliști de la echipa a doua, însă echipa a doua are meci sâmbătă, cu Steaua, în Liga 3.

Da, sunt mai multe cazuri, ce vreți să fac eu? Vom juca în teren cu ce avem și așteptăm să vedem. Gata, nu mă mai căutați!
Gigi Becali, pentru ProSport

 


Steaua, la primul derby în Liga 3

Liderul seriei 4 al Ligii 3 după prima etapă după victoria cu 5-1 cu CS Balotești, Steaua București, se află în fața primului meci important de când a promovat în al treilea eșalon fotbalistic, cu echipa secundă a FCSB. Dacă în această vară acest meci se anunța ca unul al marilor orgolii, iar Gigi Becali susținea că va trimite la FCSB 2 jucători de valoare de la prima echipă tocmai pentru a bloca echipa Armatei „pe veci” în Liga 3, în urma avalanșei de infectări cu noul coronavirus din lotul echipei din Berceni, transferul de jucători la echipa secundă nu se mai poate face. Mai mult, lotul echipei antrenate de Bogdan Argeș Vintilă ar putea fi subțiat de mulți jucători, care vor trebui să umple lista de rezerve a echipei din Liga 1! Regulamentul obligă la existența unei liste de minimum 16 jucători pe lista de joc, însă, în acest moment, FCSB are doar 12 jucători valizi și doi care nu sunt doriți de patron. În această situație, Vintilă va fi nevoit să joace contra Stelei cu o echipă și mai improvizată, cu juniori neexperimentați, care vor vor debuta cu această ocazie în Liga 3.

O altă problemă pe care o ridică meciul de sâmbătă dintre FCSB 2 și Steaua este locul de desfășurare. Programat pe terenul din interiorul cantonamentului FCSB din Berceni, acesta a fost și locul unde s-au infectat cei 18 jucători și antrenori de la prima echipă. Până acum, nu a fost anunțată mutarea meciului pe un alt stadion sau, eventual, amânarea lui.

Programul CSA Steaua în turul Ligii 3
STEAUA BUCUREŞTI – CS BALOTEŞTI    5-1
FCSB 2 – STEAUA BUCUREŞTI    19 septembrie
STEAUA BUCUREŞTI – PROGRESUL
DINAMO 2 – STEAUA BUCUREŞTI
STEAUA BUCUREŞTI – FC VOLUNTARI 2
STEAUA BUCUREŞTI – CONCORDIA CHIAJNA 2
RAPID 2 – CSA STEAUA BUCUREŞTI
STEAUA BUCUREŞTI – CS TUNARI
METALUL BUZĂU – CSA STEAUA BUCUREŞTI
 

×