x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB a bătut palma cu un fost internaţional lusitan Under 21!

FCSB a bătut palma cu un fost internaţional lusitan Under 21!

15 Aug 2017   •   08:51
FCSB a bătut palma cu un fost internaţional lusitan Under 21!

Lovitură pe piaţa transferurilor dată de FCSB înaintea meciului cu Sporting Lisabona. Gigi Becali s-a înţeles cu un fundaş portughez de 22 de ani despre care GSP anunţa că a semnat cu rivala Dinamo!

Aflată în căutarea unui apărător central, formaţia roş-albastră l-a convins pe Artur Jorge, fostul internaţional lusitan U 21, să vină în România. Vestea transferului  a fost anunţată de Mihai Stoica prin intermediul facebook, acolo unde a râs de informaţia conform căreia Jorge ar fi semnat cu Dinamo: „Ştirea e parţial adevărată”, a postat managerul.

"Jucătorul e împrumutat în Belgia, acum suntem în discuții cu el, sperăm să reușim să-l aducem", a spus Nicolae Dică la conferința de presă de la Lisabona.

Tânărul apărător e crescut de Braga, iar în perioada 2014-2015 a fost împrumutat la Vilaverdense și Freamunde.

În sezonul trecut fundașul de 1,86 a evoluat pentru Braga în 20 de partide de campionat, apoi, în iulie 2017, a fost împrumutat la Mouscron, echipă pregătită de Mircea Rednic, însă aventura sa acolo nu va continua.

Întrebat ce părere are despre transferul jucătorului la FCSB, Mircea Rednic a spus: "A stat puțin la noi, dar nu a rămas pentru că aveam deja patru sau cinci jucători pe postul lui. Din câte l-am văzut la antrenamente este foarte bun, are pasă lungă foarte bună, e inteligent, vorbește mult, comunică în joc".

„E jucătorul nostru, mâine vine la Bucureşti să semneze! Îl luăm împrumut un an şi avem opţiune de cumpărare apoi, trebuie să dăm 700.000 de euro. Nu ştiu momentan cine-i va plăti salariul, ne vom înţelege”, a spus Becali, pentru ProSport

×
Subiecte în articol: Artur Jorge fcsb