x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - ACS Poli Timişoara 7-0. Cel mai categoric succes al roș-albaștrilor în ultimii 13 ani

FCSB - ACS Poli Timişoara 7-0. Cel mai categoric succes al roș-albaștrilor în ultimii 13 ani

22 Oct 2017   •   22:53
FCSB - ACS Poli Timişoara 7-0. Cel mai categoric succes al roș-albaștrilor în ultimii 13 ani
Sursa foto: Ohmega1982/Getty Images/iStockphoto

FCSB a surclasat-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 7-0 (3-0), duminică, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Francezul Harlem-Eddy Gnohere a reuşit un hat-trick (13, 41, 63), Florinel Coman a marcat primele sale goluri pentru roş-albaştri (34, 48), Ionuţ Larie a înscris şi el în premieră pentru FCSB (61), iar Florin Tănase a închis tabela (85 - penalty).

Vicecampioana a reuşit cel mai mare scor înregistrat în acest campionat şi a urcat pe locul al doilea.

FCSB e neînvinsă de şase etape, în care a obţinut patru victorii şi două remize. Poli are şase etape fără victorie, două egaluri şi patru eşecuri (ultimele trei consecutive fără gol marcat, 0-12).

În tur, FCSB s-a impus cu 1-0.

FCSB - ACS Poli Timişoara 7-0 (3-0), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Harlem-Eddy Gnohere (13, 41, 63), Florinel Coman (34, 48), Ionuţ Larie (61), Florin Tănase (85 - penalty).
Cartonaş roşu: Josip Soljic (ACS Poli, 84).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF

Ultima dată când actuala vicecampioană mai câștiga la un astfel de scor în Liga 1 se întâmpla în aprilie 2004, tot într-un meci cu Timișoara.

Atunci, la 9 aprilie 2004, Steaua se impunea net pe ”Dan Păltinișanu”, în fața celor de la Poli Timișoara, cu 8-1. Suporterii bănățenilor au rămas în memoria microbiștilor prin faptul că au cântat și au făcut o atmosferă de zile mari, deși asistau la o umilință și pe o vreme extrem de urâtă, o ploaie torențială.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: fcsb