x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - AFC Astra Giurgiu 1-1. Gol ANULAT, cartonas rosu si doi accidentati

FCSB - AFC Astra Giurgiu 1-1. Gol ANULAT, cartonas rosu si doi accidentati

13 Aug 2017   •   07:50
FCSB - AFC Astra Giurgiu 1-1. Gol ANULAT, cartonas rosu si doi accidentati

Echipa FCSB a terminat la egalitate cu Astra Giurgiu, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe ''Arena Naţională'' din Bucureşti, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I de fotbal. 

Oaspeţii au deschis rapid scorul, prin Romario Moise (7), vicecampioana egalând după pauză, prin Eddy Harlem Gnohere (64). 

La FCSB nu au evoluat în acest meci mai multe piese de bază, Pintilii, Alibec, Momcilovic, Junior Morais, Budescu, Enache, în timp ce Filipe Teixeira s-a accidentat şi a fost înlocuit după 8 minute de joc. În schimb, au debutat, din postura de titulari, Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu, transferaţi săptămâna aceasta de la FC Viitorul. 

Echipa antrenată de Nicolae Dică a dominat jocul, pe un gazon foarte prost, şi-a creat multe ocazii de gol, dar nu a reuşit să obţină victoria. 

Nedelcu (25) şi Gnohere (35, 39, 78 - bară, 89) au ratat ocazii de gol pentru echipa gazdă, iar fundaşul Piotr Polczak (Astra) a fost aproape de autogol (64). FCSB a trimis mingea în plasă prin Cătălin Golofca (72), dar golul a fost anulat pentru o presupusă poziţie de ofsaid. 

Astra a mai avut o singură situaţie notabilă de gol, în min. 45+2, prin Filip Mrzljak. 

Astra a terminat jocul în zece oameni, după ce Alexandru Ioniţă a primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde (83). 

La meci au asistat 6.085 spectatori. 

FCSB a terminat la egalitate, 1-1, ultimele trei meciuri jucate pe Arena Naţională, dar rămâne neînvinsă în acest debut de sezon. 

FCSB va juca marţi seara în deplasare cu Sporting Lisabona, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Astra este şi ea neînvinsă de patru etape, în care a obţinut două victorii şi două egaluri. 

FCSB - AFC Astra Giurgiu 1-1 (0-1), ''Arena Naţională'' - Bucureşti 
Au marcat: Eddy Harlem Gnohere (64), respectiv Romario Moise (7). 
Cartonaş roşu: Alexandru Ioniţă II (Astra, 83). 
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti) 
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) - CCA, Adrian Ionescu (Bucureşti) - LPF 
 www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: fcsb