x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB – Dinamo. Decizie RADICALĂ luată de Gigi Becali. Un jucător adus în vară nu a mai prins lotul

FCSB – Dinamo. Decizie RADICALĂ luată de Gigi Becali. Un jucător adus în vară nu a mai prins lotul

24 Sep 2017   •   06:46
FCSB – Dinamo. Decizie RADICALĂ luată de Gigi Becali. Un jucător adus în vară nu a mai prins lotul

FCSB – Dinamo se va juca fără unul dintre jucătorii aduşi de Steaua în această vară. Mijlocaşul Cătălin Golofca a fost scos din echipă de către Gigi Becali, după prestaţia pe care a avut-o în partida cu CFR Cluj, din Liga 1 Betano, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Venit de la FC Botoşani după startul stagiunii, Golofca s-a vândut singur la Steaua. L-a sunat pe Gigi Becali şi i-a transmis să-l transfere, ca să dea gol în Champions League, cu Sporting Lisabona. Golofca a jucat, n-a reuşit să înscrie, iar FCSB  a fost eliminată din play-off, după un scor-fluviu, 5-1. Dică i-a mai dat şanse, însă de acum Gigi nu vrea să mai audă de el. 

Golofca nu va juca în FCSB – Dinamo!

FANATIK.RO  a aflat că jucătorul deţinut de Steaua în coproprietate cu FC Botoşani nu va face parte din lotul de 18 jucători pe care Nicolae Dică îi are în vedere pentru meciul cu Dinamo. Gigi Becali a anunţat imediat după meciul cu CFR că „s-a convins” de acesta, iar reacţia patronului anunţa că în scurt timp jucătorul nu va mai fi în teren, urmând ca în locul său să joace Dennis Man: „De Golofca m-am convins. Doamne ferește! Îi zic lui Dică să-l lase în pace, să-l lase pe Man să joace fotbal. M-am convins de Golofca”, a tunat Becali după meciul cu CFR, în care mijlocaşul a fost lăsat pe bancă din partea a doua.

×
Subiecte în articol: Golofca fcsb FCSB – Dinamo gigi becali