x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-0. Victorie cu emoții

FCSB - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-0. Victorie cu emoții

25 Feb 2018   •   22:50
FCSB - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-0. Victorie cu emoții

FCSB a învins-o pe ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima din sezonul regulat.

După o primă repriză dificilă, în care Sepsi a ratat ocazii mari prin Yasin Hamed (44) şi Patrick Petre (45), FCSB a deschis scorul prin autogolul ivorianului Ousmane Viera (51), din centrarea lui Constantin Budescu, iar apoi Dennis Man (86) a închis tabela.

Ambulanţa a intervenit în două rânduri în acest meci, în min. 16, după o ciocnire între Benjamin Kuku şi Milovan Petrovikj (ambii de la Sepsi), în urma căreia nigerianul a fost schimbat, şi în min. 57, când Romario Benzar (FCSB) a suferit o comoţie în urma unui duel cu Viera.

FCSB e neînvinsă de şapte etape, în care a obţinut cinci victorii şi două egaluri. Sepsi a câştigat doar un punct în ultimele trei etape.

În tur, FCSB a câştigat cu 4-0.

FCSB - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2-0 (0-0), "Arena Naţională" - Bucureşti
Au marcat: Ousmane Viera (51, autogol), Dennis Man (86).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: fcsb