x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Focar de COVID-19 la o echipă din Liga a II-a de fotbal. Mai multe persoane sunt infectate

Focar de COVID-19 la o echipă din Liga a II-a de fotbal. Mai multe persoane sunt infectate

28 Aug 2020   •   14:57
Focar de COVID-19 la o echipă din Liga a II-a de fotbal.  Mai multe persoane sunt infectate

Şase jucători ai clubului de fotbal FC U Craiova 1948 au fost depistați pozitiv la infecția cu COVID-19. Partida cu Ripensia Timişoara, din prima etapă a Ligii a II-a a fost amânată.

"Partida de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea Craiova şi Ripensia Timişoara, din cadrul etapei I a Ligii a II-a, programată pentru sâmbată, 29.08.2020, orele 15:30, nu va mai avea loc din cauza depistării pozitive a unui număr de 6 sportivi din cadrul lotului. Clubul a înaintat către FRF solicitarea regulamentară în vederea programării partidei. De asemenea, clubul a iniţiat procedurile legale şi regulamentare prevăzute în protocolul sanitar", arată gruparea pe Facebook.

După reluarea meciurilor de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu coronavirus la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I, respectiv FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte şi din Liga a II-a - Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele şi FC U Craiova 1948.

În lotul arbitrilor pentru primele două eşaloane, au fost depistate şase cazuri, persoanele infectate fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

×
Subiecte în articol: fotbal covid 19 fc u craiova