x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fostul fundaş stelist Valeriu Răchită, antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României

Fostul fundaş stelist Valeriu Răchită, antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României

24 Mar 2014   •   23:30
Fostul fundaş stelist Valeriu Răchită, antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României

Fostul fundaş stelist Valeriu Răchită va fi antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României, după ce Florin marin a preluat pe Astra Giurgiu, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

''Selecţionerul României, Victor Piţurcă, şi conducerea FRF au ajuns la o înţelegere cu Valeriu Răchită pentru preluarea postului de antrenor secund al echipei naţionale de seniori, după plecarea lui Florin Marin ca tehnician principal la clubul Astra Giurgiu'', se arată într-un comunicat dat publicităţii de FRF.

Vivi Răchită (43 ani) a fost de trei ori campion naţional cu Steaua Bucureşti ca jucător şi a câştigat trei Cupa României, cu Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti, şi Cupa Bulgaria, cu Litex Loveci. De asemenea, în palmaresul său figurează şi Supercupa României, cu Steaua, în 1998.

Ca antrenor, Răchită, care deţine licenţa PRO din 2007, a reuşit două promovări cu Astra Ploieşti, din liga a treia în prima ligă, şi una cu Petrolul Ploieşti, din liga a doua în Liga I.

×