x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal virtual: Jucătorii echipei Rapid Bucureşti s-au antrenat online

Fotbal virtual: Jucătorii echipei Rapid Bucureşti s-au antrenat online

23 Mar 2020   •   22:30
Fotbal virtual: Jucătorii echipei Rapid Bucureşti s-au antrenat online

Jucătorii rapidişti s-au antrenat, luni, sub supravegherea lui Dan Alexa, care i-a urmărit printr-o aplicaţie video online. Jucătorii echipei Bayern Munchen au procedat în aceeaşi manieră.

Jucătorii echipei Rapid Bucureşti s-au antrenat de acasă, însă toţi au fost reuniţi pe o platformă video online, unde au fost urmăriţi de antrenorul Dan Alexa.

Toţi jucătorii au urmat instrucţiunile date de preparatorul fizic Iulian Ichim şi au realizat acasă, individual, exerciţiile fizice.

Toate competiţiile de fotbal din România au fost suspendate de Federaţia Română de Fotbal din cauza pandemiei de coronavirus.

Bayern Munchen a procedat în aceeaşi manieră pentru a-şi menţine jucătorii în cea mai bună formă fizică posibilă în această situaţie.

Şi Eintracht Frankfurt a luat măsuri pentru a-şi menţine în formă jucătorii. Clubul le-a furnizat pachete cu hrană pentru toate mesele zilei jucătorilor pentru a reduce contactul social al jucătorilor şi pentru a minimaliza şansele de a contacta virusul COVID-19.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Rapid s-a antrenat online