x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş - CS Universitatea Craiova 0-0. Meci cu scântei şi ambulanţă pe gazon la Mediaş!

Gaz Metan Mediaş - CS Universitatea Craiova 0-0. Meci cu scântei şi ambulanţă pe gazon la Mediaş!

10 Dec 2017   •   19:42
Gaz Metan Mediaş - CS Universitatea Craiova 0-0. Meci cu scântei şi ambulanţă pe gazon la Mediaş!
Sursa foto: Captura Digisport

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate cu CS Universitatea Craiova, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a făcut un joc foarte slab, dar a avut o ocazie mare de gol prin Hristo Zlatinski (59), care a luftat din doar doi metri, ratând şi un penalty prin Alexandru Mitriţă (90+2), al cărui şut a fost apărat de portarul Răzvan Pleşca.

Gaz Metan a avut o şansă mare de gol prin Cristian Sîrghi (58), iar în prelungiri a fost aproape să dea lovitura, dar Bojan Golubovic a trimis în transversală în urma unui corner, la o ieşire neinspirată a portarului Calancea.

Repriza a doua a fost marcată de două mari întreruperi, pentru accidentări, fapt care a dus la prelungirea părţii secunde cu 9 minute. În min. 51, Denis Olaru şi Renato Kelic s-au dat cap în cap, ambii fiind schimbaţi. Olaru a părăsit terenul pe targă, cu guler cervical, fiind transportat la spital cu ambulanţa.

În min. 63, portarul Alexandru Greab s-a accidentat la un duel cu Alexandru Mitriţă şi a fost înlocuit cu Pleşca.

Universitatea are o singură victorie în ultimele trei etape (un egal şi un eşec). Echipa din Bănie nu a câştigat în ultimele trei deplasări (două egaluri şi un eşec).

Gaz Metan a terminat la egalitate ultimele patru etape.

În tur, Universitatea s-a impus cu 2-0.

CS Gaz Metan Mediaş - CS Universitatea Craiova 0-0, stadion Gaz Metan - Mediaş
Ionuţ Alexandru Mitriţă (CSU Craiova) a ratat un penalty în min. 90+2.
Arbitru: George Rădulescu; arbitri asistenţi: Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Ioan Bogdan (Arad) - LPF
www.agerpres.ro

×