x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu şi-a prezentat echipa pe care o va avea dacă va câştiga şefia FRF

Gică Popescu şi-a prezentat echipa pe care o va avea dacă va câştiga şefia FRF

14 Ian 2014   •   14:48
Gică Popescu şi-a prezentat echipa pe care o va avea dacă va câştiga şefia FRF

Candidat la preşedinţia FRF, Gheorghe Popescu a anunţat marţi echipa de conducere în cazul în care va câştiga alegerile. Din staff-ul fostului căpitan al naţionalei vor face parte doi dintre actualii angajaţi, secretarul general Adalbert Kassai şi  directorul de competiţii Dumitru Mihalache, dar şi fostul responsabil pe probleme internaţionale, Cristian Bivolaru, mazilit de Mircea Sandu în 2005.

Din echipa lui Popescu mai face parte Anghel Iordănescu, director tehnic naţional, funcţie în care a fost deja numit de actualul preşedinte Mircea Sandu. Gheorghe Hagi se va ocupa împreună cu Iordănescu "de implementarea strategiei şi viziunii la nivel naţional".

Actualul antrenor al echipei naţionale de tineret, Bogdan Stelea, va fi şi membru în Departamentul de dezvoltare, în timp ce director financiar va fi Paul Prodan, "un bancher cu 23 de ani de experienţă în domeniul trezoreriei, gestiunii fondurilor şi relaţiilor cu clienţii".

Ilie Dumitrescu va fi şeful Departamentului de strategii şi programe, iar
"departamentul juridic licenţiere şi integritate va fi condus de către un tânăr licenţiat în drept, şcolit în Elveţia. Având în vedere că este sub contract cu o entitate internaţională de prim rang am căzut de acord să nu-i facem public numele până la câştigarea alegerilor".

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au mai anunţat deja candidatura fostul şef al arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

Numele altor oameni de fotbal, Ioan Andone, Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF.

×