x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali: „Am egalat cu un gol cât un campionat”

Gigi Becali: „Am egalat cu un gol cât un campionat”

29 Apr 2018   •   23:24
Gigi Becali: „Am egalat cu un gol cât un campionat”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

FCSB - CFR Cluj 1-1. Gigi Becali a declarat la sfârșitul partidei că echipa antrenată de Nicolae Dică are prima șansă la câștigarea campionatului. 

“Am avut emoţii mari până au marcat ei golul, după ce au marcat am zis asta e. E fotbal, ce să mai. Apoi am avut gânduri, am avut gânduri, am zis că poate nu mă lasă Maica Domnului, m-am rugat la sfinţi. Măcar un egal să fie şi m-a ascultat şi mi-a dat. Astăzi nu mai credeam. Am zis poate nu merit”, a spus Gigi Becali.

“Am egalat cu un gol cât un campionat. Încă nu e terminat, avem golaveraj +5 peste ei, nu au cum să dea cu Viitorul şi Astra 5 goluri. Jocul echipei, sunt mulţumit de prima repriză. A doua repriză ei au avut un plus. În prima repriză noi trebuia să marcăm, a fost un Budescu care n-a fost în formă, nici Gnohere, a fost meci de mare luptă. Noi am avut un plus în prima repriză, în a doua repriză nu am mai jucat nimic. Ei au fost mai motivaţi, a fost prea multă încredere, emoţie, teamă.

Nu mai contează acum Alibec, sau cine a pasat. Noi suntem pe primul loc, avem două puncte, nu ne permitem să facem un egal. 2-2 nu era bine, 0-1, 1-1 era bine. Dacă zicea cineva înainte, semnam cu ochii închişi pentru 1-1. 70% e decis titlul. Ei mai au 30% şanse. Eu am încredere în Craiova şi Astra. Am încredere în Criaova.

Mai contează Budescu sau Vasilescu? Contează că am egalat şi azi după meciul ăsta suntem pe primul loc cu 2 puncte avans. Suntem cu o mâna pe trofeu. Arbitrajul mi s-a părut extrordinar, nu ai ce să reproşezi. Ei cereau 11 metri, nu se cere. Dacă eşti arbitru deştept nu dai. Şi nu a dat. Bine a făcut. Arbitru mare Kovacs. E mare arbitru, am zis şi înainte”, a spus Gigi Becali, după FCSB – CFR 1-1

×
Subiecte în articol: gigi becali