x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali anunță două noi transferuri. Primul este un fundaș central, iar cel de-al doilea este o SURPRIZĂ mare

Gigi Becali anunță două noi transferuri. Primul este un fundaș central, iar cel de-al doilea este o SURPRIZĂ mare

18 Aug 2017   •   08:43
Gigi Becali anunță două noi transferuri. Primul este un fundaș central, iar cel de-al doilea este o SURPRIZĂ mare

FCSB se pregăteşte de returul cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii au obţinut un 0-0 în turul de pe „Jose Alvalade” şi au speranţe pentru calificarea în grupele celei mai importante competiţii din Europa. Cu doar câteva zile înainte de meciul de pe Arena Naţională, Gigi Becali a anunţat două noi transferuri. 

Patronul lui FCSB a declarat că vineri va fi adus la echipă încă un fundaş central, acesta având de ales dintr-o listă pe care se află trei nume. Gigi Becali a infirmat faptul că ar fi interesat de Lukasz Szukala, dar a precizat că l-ar interesa Rusescu, un jucător despre care a spus că l-ar lua imediat. Latifundiarul din Pipera a mai precizat că va mai aduc un fotbalist la echipă, însă nu a vrut să dea un nume.

„Mâine ne hotărâm la unul dintre cei trei fundaşi. Nu am cum să vă spun o ordine a lor. Acum negociez cu ei. Plătesc cât îmi permite legea la impresari, adică 10%. Nu este vorba Szukala. E posibil să mă intereseze Rusescu, să vorbesc cu Dică şi cu MM. I-aş da un salariu de maxim 20.000 de euro.

Eu l-aş lua imediat pe Rusescu, îmi place de el, dar să văd ce spun MM şi Dică. Uneori mă consult cu ei, alteori nu. O să mai vină un jucător în afara fundaşului, poate un atacant. Nu pot să zic nimic de Florinel Coman. Nu vreau să-mi strice cineva ploile”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Gigi Becali a declarat ulterior la sport.ro că fundaşul pe care-l aşteaptă să semneze vineri este sârbul Bogdan Planic. Întrebat ce va alege între sârb, croat şi brazilian, Becali a spus: „Sârbul! Doar dacă se ţine de cuvânt!”

×
Subiecte în articol: gigi becali fcsb